Vergaderen met lunch - schilderworkshops - themafeesten - walking dinner - bruiloften - familiefeesten - reunies - recepties

Over de Oostdorperhoeve

Boerderij Oostdorperhoeve - zijgevel van de boerderij

Deze unieke locatie heeft werkelijk alle faciliteiten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders te laten groeien. Gelegen tussen de weilanden van Wassenaar bevindt zich de Oostdorperhoeve, een boerderij gebouwd in 1790. De prachtige boerderij is omringd door een mooie tuin met aangrenzend een atelier. Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, een dag op de hei, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes.
de Oostdorperhoeve, een oase van rust. Host Catering zorgt ervoor dat u en uw gasten niets te kort komen op het gebied van eten en drinken.

Om een balans te krijgen tussen werk en plezier is er de mogelijkheid om aansluitend aan uw vergaderingen een workshop te volgen van de altijd enthousiaste kunstenaar Otti, voor meer informatie zie www.ottiart.nl.

De romantische tuin rondom de Oostdorperhoeve is uitermate geschikt voor zomerse bruiloften, recepties, high wines en lunches. Genieten van heerlijke hapjes en drankjes tussen de appelbomen en rozenstruiken. Een mooiere entourage is er niet...

Voor feesten en partijen is het mogelijk om zowel het atelier als de tuin te gebruiken, eventueel in combinatie met extra overkappingen mocht uw gezelschap groter zijn dan het atelier alleen kan huisvesten.

Bekijk de promotievideo van de Oostdorperhoeve op YouTube.